Når regntøjet bliver moderigtigt

Inden for de seneste år har regntøjet været gennem en mindre stilrevolution, der har betydet, at kollektionerne for alvor begynder at rykke på modefronten. Flere firmaer har valgt at satse benhårdt på regntøjssegmentet, heriblandt Rains og Ilse Jacobsen.

Rains – moderne regntøj i klassiske rammer

Et af de firmaer, der har satset på regntøjskollektioner, er danske Rains, der bevidst har valgt at gå efter den klassiske silhuet, men dog har moderniseret udtrykket og ikke mindst gjort regnjakken noget lettere. Rains har endvidere lanceret flere vandtætte gummitasker i et trendy design, der igen spiller på det helt klassiske udtryk. Succesen er bl.a. hentet i Canada og Nordamerika, hvor det skandinaviske prædikat ofte associeres med topkvalitet.

Ilse Jacobsen by Emma Jorn – cykelvenligt dametøj

Dronningen inden for regntøj og gummistøvler er danske Ilse Jacobsen fra Hornbæk, der egenhændigt har skabt sin succes inden for branchen. Et nyt tiltag fra Ilse Jacobsen er samarbejdet med designtalentet Emma Jorn. Et samarbejde, der udsprang af DR-programmet, Løvens Hule, der forbinder kontakten mellem dynamiske iværksættere og mulige investorer. I forbindelse med den københavnske modeuge i februar 2016 er gummistøvledronningen og hendes nye protegé klar til at lancere kollektionen Ilse Jacobsen by Emma Jorn, der henvender sig til det kvindelige segment, der søger cykelvenligt regntøj. Det nyskabende kommer til at ligge i den feminine designsilhuet, der både byder på hatte og kjoler. Et spændende tiltag.Der er kort sagt rigtig gode muligheder for at sammensætte et helt igennem trendy regnvejrssæt, der hylder dansk design.