Gummistøvler kan faktisk godt være sexede!

Festivaldag og regnvejr! Er du typen, der bevidst har droppet alle tanker om gummistøvler for i stedet at hoppe ned i et par smarte ruskindssneakers? Vi gætter på, at du få timer senere har stået og frosset grundet de våde tæer, mens den flotte ruskind har været begravet i mudder. Alle bør have mindst ét par moderigtige gummistøvler i klædeskabet til de regnfulde dage.

Gummistøvler har ofte fået ry for at være usexede grundet et kikset design og grimme farver, men det er heldigvis slut. Gummistøvler er nemlig i høj grad blevet et eftertragtet modetilbehør, ikke mindst takket være designfirmaer som Hunter samt Ilse Jacobsen, der begyndte at satse på sin mangefarvede gummistøvlekollektion tilbage i 2000, og som sidenhen har fået kultstatus, ikke bare i Danmark, men såmænd også i udlandet. Gummistøvler fås nu både med nitter, guldfarver, snører og i glade nuancer samt med kort og langt skaft. Der er derfor rig mulighed for at få et trendy gummistøvlelook, og det smarte design passer perfekt til både byture, festivaller og havearbejde.

Velkommen til vores side, hvor vi ikke kun kigger på gummistøvler, men også mode, så du kan få det fuldendte look, hvad enten solen skinner, eller regnen pisker ned fra en dyblilla himmel.